注册 登录  
 加关注
查看详情
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

人生若只如初见

时间会让一切变得有价值

 
 
 

日志

 
 

即將畢業了  

2007-02-13 00:00:59|  分类: 个人日记 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
就快要畢業既人就好似即將進入胡同既人```選擇邊個方向行就會有唔會既路.問我會唔會驚?傻啦``邊個都會,依家既我對前途一片迷茫,我~~應該要行邊條路呢!!



我唔知身邊既人比D意見我會唔會認同,但最終都系會選擇自己既諗法,問題係~好似會有好多事令我走唔開,放唔低~~如果可以``我想做個灑脫既人@或者甘樣我就唔會有咁多煩惱!
  评论这张
 
阅读(13)| 评论(0)

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2018